Vi rekryterar - se aktuella tjänster nedan

SENIOR HANDLÄGGANDE INREDNINGSARKITEKT

HANDLÄGGANDE ARKITEKT TILL KOMMERSIELLT PRESTIGEUPPDRAG

Vill du arbeta med anrika fysiska miljöer i en av Stockholms mest kända kommersiella byggnader?

 

Om tjänsten

Uppdraget gäller ett större, komplext utvecklingsprojekt i Stockholms innerstad som kommer att pågå minst ett

Vi söker en Senior Handläggande Inredningsarkitekt med stort intresse för gestaltning och vana att projektera.

 

Om tjänsten

Vi är ett av Stockholms ledande arkitektkontor inom kontorsutveckling och har en stark historia av ett nära samarbete mellan A och I och man arbetar ofta gränsöverskridande mellan teamen. Framför allt har de som arbetar med Interiör Arkitektur och Team Fastighetsutveckling stort utbyte i kontorsutvecklingsprojekten. Teamet Interiör Arkitektur består av en blandning av husarkitekter som länge jobbat inom I och inredningsarkitekter från konstfack. Det ger en dynamik som uppskattas både externt och internt. I flera stora projekt har vi haft uppdraget både som inredningsarkitekt och som fastighetsägarens husarkitekt.

Vi vinner på vår kunskap och den redan starka positionen på marknaden bara växer. Har du som inredningsarkitekt förmågan och viljan får du ta stort ansvar, i såväl gestaltning som projektering.

Till den här tjänsten söker vi någon som kan bära analyser från tidiga skeden in i genomförandefas utan att koncepten förloras på vägen.

 

Om dig

Du har 7-10 års erfarenhet av inredningsprojektering. Du har förståelse för tidiga skeden men det är inte ett krav att du har erfarenhet av programmering, förstudier etc, erfarenhetskravet fokuserar på projektering och färdigställande.

Du bör ha Arkitektexamen, titeln SAR/SIR är önskvärd.

Det är meriterande om du har kunskap i ABW men framför allt bör du stå bakom de idéer som är förknippade med framtidens kontor och förstå essensen av dem.

Du ska ha erfarenhet av att leda andra i projektering. Det är meriterande med erfarenhet av hotellinredningsprojektering.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med A-direkt. Skicka in din ansökan HÄR.

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval sker fortlöpande.

STADSUTVECKLARE

Vi söker en erfaren stadsutvecklare.

 

Om tjänsten

I tjänsten som stadsutvecklare hos oss är du med och arbetar med den visionsstyrda stadsutvecklingsprocessen. Du bär in koncept från tidiga skeden in i projekterande skeden och är med och konkretiserar dem. Du är införstådd med stadsutvecklingsprojektens alla skeden och likväl som det är viktigt att vara ritande är du också drivande i såväl interna som externa dialoger.

Som stadsutvecklare ska man på Strategisk Arkitektur bl.a. kunna förmedla kunskap vidare och fungera som mentor. Rollen är inte lika ritande som en mer junior person, men du måste ändå behärska tekniken.

 

Om dig

Som person är du driven och tycker om att befinna dig nära affären. Du tycker om att bygga långsiktiga relationer med så väl beställare som konsultgrupper och kollegor.

Du har 5-10 års erfarenhet av stadsutveckling t.ex. av planprocessen i svenska kommuner men det är också ett krav att du har arbetat på arkitektkontor ett flertal år.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med A-direkt. Skicka in din ansökan HÄR.

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval sker fortlöpande.